اولین کنفرانس ملـی مدیریت و مهندســـــی پیشرفت::

امروز: دوشنبه مورخ ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

مجله بین المللی مدیریت پیشرفت

:: مراسم گرامیداشت روز کارگر در دانشگاه علم و صنعت ایران / 18 اردیبهشت 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / تدبر در قرآن کریم - اوضاع سیاسی جهان اسلام/ 17 اردیبهشت 1397
:: برگزیده شدن پایان نامه دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۹/۲۶ |
پایان نامه آقای ایمان روستا، فارغ التحصیل سال 1392 رشته توسعه اقتصادی و برنامه ریزی تحت عنوان "تاثیر سیاست های مالیاتی بر توزیع درآمد: رویکرد مدل تعادل عمومی قابل محاسبه (CGE)" به راهنمایی آقای دکتر سعید میرزامحمدی از سوی هیات داوران هشتمین همایش ملی سیاست های مالی و مالیاتی ایران بعنوان پایان نامه برتر در حوزه مالیاتی برگزیده شد. همایش مزبور با همکاری سازمان امور مالیاتی کشور و دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران در تاریخ 26/9/93 در دانشکده مزبور برگزار گردید. آقای ایمان روستا هم اکنون دانشجوی دکتری اقتصاد دانشگاه شیراز می باشد.
دفعات مشاهده: 1718 بار   |   دفعات چاپ: 447 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 3647