اولین کنفرانس ملـی مدیریت و مهندســـــی پیشرفت::

امروز: مورخ

مجله بین المللی مدیریت پیشرفت

:: ارتقا علمی
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی/ 14 شهریور 1396
:: برگزیده شدن پایان نامه دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۹/۲۶ |
پایان نامه آقای ایمان روستا، فارغ التحصیل سال 1392 رشته توسعه اقتصادی و برنامه ریزی تحت عنوان "تاثیر سیاست های مالیاتی بر توزیع درآمد: رویکرد مدل تعادل عمومی قابل محاسبه (CGE)" به راهنمایی آقای دکتر سعید میرزامحمدی از سوی هیات داوران هشتمین همایش ملی سیاست های مالی و مالیاتی ایران بعنوان پایان نامه برتر در حوزه مالیاتی برگزیده شد. همایش مزبور با همکاری سازمان امور مالیاتی کشور و دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران در تاریخ 26/9/93 در دانشکده مزبور برگزار گردید. آقای ایمان روستا هم اکنون دانشجوی دکتری اقتصاد دانشگاه شیراز می باشد.
دفعات مشاهده: 1183 بار   |   دفعات چاپ: 325 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.169 seconds with 1112 queries by yektaweb 3465