اولین کنفرانس ملـی مدیریت و مهندســـــی پیشرفت::

امروز: مورخ

مجله بین المللی مدیریت پیشرفت

:: ارتقا علمی
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی/ 14 شهریور 1396
:: فراخوان ارائه پیشنهاد برای سامانه نظام پیشنهادات شرکت آب منطقه‏ای تهران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۳/۲۹ |

شرکت آب منطقه ای تهران در صدد بهره گیری از نظرات اساتید محترم، فارغ التحصیلان و دانشجویان در چارچوب نظام پذیرش و بررسی پیشنهادها ( در زمینه های تعریف شده در سامانه مانند مدیریت منابع آب، مدیریت دانش، مدیریت سبز و ... ) می باشد. علاقمندان می توانند به سایت شرکت آدرس www.thrw.ir مراجعه نموده و ضمن بررسی حوزه کاری شرکت و مطالب مندرج در سایت، از طریق بخش "سامانه نظام پیشنهادات" نسبت به ثبت نام و ورود به سامانه جهت ارائه و پیگیری پیشنهاد اقدام نموده و در صورت وجود هرگونه سوال با شماره 81752229- 021 تماس حاصل نمایند.

دفعات مشاهده: 550 بار   |   دفعات چاپ: 56 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.325 seconds with 1110 queries by yektaweb 3455