امروز: پنجشنبه مورخ ۲۵ مرداد ۱۳۹۷

:: اطلاعیه مهم در خصوص تعطیلات تابستانی آموزش پردیس دانشگاهی
:: برگزاری کلاس های تابستانی ویژه فرزندان اساتید و کارمندان محترم دانشگاه 5تیر1397
:: حمایت از از پایان نامه های دانشجویان مقطع دکتری و کارشناسی ارشد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۱ |
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی جهت بهره گیری از توان و ظرفیت بالقوه دانشگاه ها، توسعه همکاری علمی و پژوهشی و تشویق دانشجویان به انجام مطالعات و پروژه های کاربردی مورد نیاز حوزه امور بازسازی و مسکن روستایی از پایان نامه های دانشجویان مقطع دکتری و کارشناسی ارشد گرایش های مختلف رشته های معماری، انرژی، اقتصاد، علوم اجتماعی، مدیریت پروژه بازسازی پس از سانحه، شهرسازی، مهندسی عمران و محیط زیست و جغرافیا حمایت به عمل می آورد. فهرست عناوین موضوعات مصوب این حوره به شرح ذیل اعلام می گردد. دفتر مطالعات و تحقیقات مسکن روستایی این حوزه به شماره تماس 8898477- 021 جهت هماهنگی های لازم معرفی می گردد.
دفعات مشاهده: 786 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 3741