حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: انتصاب رییس دانشگاه با حکم وزیر علوم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ |
انتصاب رییس دانشگاه با حکم وزیر علوم

دکتر غلامی (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری) طی حکم مورخ 1396/11/21، دکتر برخورداری (رییس دانشگاه علم و صنعت ایران) را به عنوان «عضو کمیته سیاست گذاری روز علم ایران و آلمان و رییس کنفرانس سال 2018» منصوب کرد.
در حکم وزیر علوم، خطاب رییس دانشگاه آمده است: «با توجه به سوابق و تجارب ارزنده جنابعالی در ارتباطات بین الملل دانشگاهی و به موجب این حکم، به سمت عضو کمیته سیاست گذاری روز علم ایران و آلمان و رییس کنفرانس سال 2018 منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال در تحقق اهداف کمیته مزبور، بویژه گسترش فعالیت های مشترک و همتایابی علمی بین دانشگاهها و نهادهای علمی بین المللی دو کشور ایران و آلمان به منظور توسعه همکاریها در حوزه علم و فناوری های نوین در عرصه های گوناگون در چارچوب دیپلماسی علمی و متناسب با اهداف علمی بین المللی چشم انداز بیست ساله و برنامه های دولت تدبیر و امید، موفق و موید باشید.»
روابط عمومی دانشگاه با تبریک این انتصاب شایسته به دکتر برخورداری، به اطلاع می رساند مراسم روز علم ایران و آلمان، برای نخستین بار در کشور، روزهای هشتم و نهم اسفندماه جاری در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1382 بار   |   دفعات چاپ: 77 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.26 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3760