امروز: پنجشنبه مورخ ۲۷ دی ۱۳۹۷

:: نشست گفتمانی اساتید / تدبر در قرآن، سوره حدید / 14 آذر تا 5 دی 1397
:: سفر تهرانگردی / ویژه فرزندان اساتید و کارکنان / 22 آذرماه و 6 دیماه 1397
:: پنجاه و سه عنوان اولویت های تحصیلات تکمیلی ارشد و رساله دکتری دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۰ |
پنجاه و سه عنوان اولویت های تحصیلات تکمیلی ارشد و رساله دکتری در عرصه های حقوقی و امور مجلس، درمان و حمایت اجتماعی، فرهنگی و پیشگیری و توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد که در جلسات شورای تحقیقات دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری به تصویب رسیده است به شرح ذیل اعلام می گردد.
دفعات مشاهده: 124 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 3815