امروز: چهارشنبه مورخ ۲۰ آذر ۱۳۹۸

:: برنامه امتحانی مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشکده صنایع نیمسال دوم98-97
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ورودی بهمن98
:: نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۷ |
قابل توجه پژوهشگران محترم: نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با عنوان " الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت: زمینه های تحقق و ضمانت اجرا" با مشارکت دانشگاه تهران در بهار 1399 برگزار می گردد. اطلاعات تکمیلی در فایل پیوست موجود می باشد.
دفعات مشاهده: 211 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4004