دوره های حرفه ای مدیریت::

امروز: شنبه مورخ 5 مهر 1399

:: فایل های صوتی مسابقه فرهنگی ویژه هفته دفاع مقدس
:: اطلاعیه دسترسی به اخبار مربوط به مصاحبه دکتری
:: نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ::
 | تاریخ ارسال: 1398/8/27 |
قابل توجه پژوهشگران محترم: نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با عنوان " الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت: زمینه های تحقق و ضمانت اجرا" با مشارکت دانشگاه تهران در بهار 1399 برگزار می گردد. اطلاعات تکمیلی در فایل پیوست موجود می باشد.
دفعات مشاهده: 2109 بار   |   دفعات چاپ: 225 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4212