درباره استعداد درخشان::
اخبار و رویدادها::
پرسشهای متداول ::
ارتباط با ما::
حمایت از مقالات دانشجویی::
اسامی ممتازین جشن سالانه::
تصاویر جشن ممتازین

نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: تمدید فراخوان ثبت فعالیت های پژوهشی دانشجویان جهت ممتازین پژوهشی درمراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 99-98 ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/10 |
تمدید فراخوان ثبت فعالیت های پژوهشی دانشجویان جهت ممتازین پژوهشی
درمراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 99-98

دانشجویان محترم کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که حداقل امتیاز لازم فعالیت های پژوهشی در سال تحصیلی 99-98 را جهت بررسی ممتازین پژوهشی کسب نموده اند، لازم است درخواست بررسی مدارک پژوهشی خود را  تا تاریخ 98/9/12 (غیر قابل تمدید) در سامانه گلستان به آدرس http://golestan.iust.ac.ir به شرح مراحل ذکر شده در راهنمای تصویری پیوست بارگذاری و تایید نمایند. همچنین لازم است علاوه بر بارگذاری مستندات پژوهشی، فرم خلاصه فعالیت های پژوهشی  را تکمیل نموده  و با فرمت PDF در سامانه گلستان بارگذاری نمایند.
دفعات مشاهده: 2210 بار   |   دفعات چاپ: 362 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4165