خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: برگزاری نشست کمیسیون تخصصی هنر، معماری و شهرسازی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۱ |

برگزاری نشست کمیسیون تخصصی هنر، معماری و شهرسازی

نشست کمیسیون تخصصی هنر، معماری و شهرسازی پنجمین کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی با همکاری اعضای قطب علمی معماری اسلامی، چهارشنبه ۶ آذرماه 98 در آمفی تاتر دانشکده معماری و شهرسازی  برگزار شد.
این جلسه با سخنرانی دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، آغاز شد و پس از آن مهندس نقره کار (رییس کمیسون) و حجه الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد (مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)،  سخنرانی کردند. در ادامه برنامه در دو نوبت صبح و عصر، اساتید و دانشجویان در دو مکان مجزا مقالات هنر و معماری و مقالات شهرسازی را  ارایه کردند.

لازم به ذکر است که حدود ۱۸ مقاله منتخب از ۳۰ مقاله تایید شده در این کمیسیون (مطابق جدول زمانبندی)، شفاهی ارایه شد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 155 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.28 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004