خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: همایش کانون دانش آموختگان مکانیک(کادمان)،27 آذرماه برگزار می شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۱ |

همایش کانون دانش آموختگان مکانیک(کادمان)،27 آذرماه برگزار می شود

پنجمین همایش کانون دانش آموختگان و اساتید مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران، 27 آذرماه 1398 برگزار خواهد شد.
مطابق برنامه اعلامی دبیرخانه کادمان (کانون دانش آموختگان و اساتید مکانیک علم و صنعت ایران)، در این مراسم ضمن سخنرانی ریاست دانشگاه، ریاست دانشکده مهندسی مکانیک، دبیرکل انجمن دانش آموختگان دانشگاه، دبیر کادمان و مدعوین ویژه؛ نامزدهای عضویت در هیات عامل کادمان، معرفی و سپس رای گیری و اعلام نتیجه می شود.
در این همایش همچنین مراسم تقدیر و اهدای لوح و جوایز به پیشکسوتان مکانیک (ورودی های 1348 و ماقبل آن) به پاس 50 سال تلاش آنان برگزار می شود.
علاوه بر این، کتاب سال 98 کادمان (ویژه نودمین سال تاسیس دانشکده مهندسی مکانیک و دانشگاه و پنجمین سال تاسیس کادمان)، شامل تصاویر، مصاحبه ها و اسامی دانش آموختگان ادوار گوناگون مهندسی مکانیک دانشگاه به همراه تاریخ مفصل دانشگاه و دانشکده مهندسی مکانیک، به شرکت کنندگان تقدیم خواهد شد.
گفتنی است پنجمین همایش کانون دانش آموختگان و اساتید مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران، از ساعت 14 آغاز و با صرف شام پایان می یابد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 180 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.37 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004