خبرنامه شماره6

:: انتخاب دو عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان استاد و پژوهشگر برجسته توسط فرهنگستان علوم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۲ |

دو عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان استاد برجسته مهندسی مکانیک و پژوهشگر جوان برجسته مهندسی صنایع توسط فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران انتخاب شدند.
بنا بر اعلام گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر مجیدرضا آیت اللهی به عنوان استاد برجسته مهندسی مکانیک و آقای دکتر میرسامان پیشوایی به عنوان پژوهشگر جوان برجسته مهندسی صنایع از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران برگزیده شدند.
مراسم نکوداشت این دو عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران توسط فرهنگستان علوم و در قالب مراسم روز مهندسی و تجلیل از چهره های برگزیده مهندسی کشور برگزار خواهد شد.
جامعه دانشگاهیان علم و صنعت ایران، کسب این دستاورد مهم علمی را به این عزیزان تبریک گفته، برایشان توفیقات روزافزون آرزو دارد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 746 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4030