خبرنامه شماره6

:: بیانیه شورای دانشگاه علم و صنعت ایران در پی فاجعه سانحه هوایی هواپیمای مسافربری ::
 | تاریخ ارسال: 1398/10/21 |
بیانیه شورای دانشگاه علم و صنعت ایران در پی فاجعه سانحه هوایی هواپیمای مسافربری

شورای دانشگاه علم و صنعت ایران در پی فاجعه سانحه هوایی هواپیمای مسافربری اوکراین و درگذشت ناباورانه جمعی از هموطنان و نخبگان کشور بیانیه‌ای صادر کرد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

دانشگاهیان عزیز، مردم شریف ایران؛
فاجعه غمبار جان باختن جمعی از هموطنان و نخبگان و سرمایه های جوان کشور در حادثه هولناک سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین، مایه تالم، تاسف و تاثر فراوان جامعه دانشگاهی و همه انسان های فرهیخته و دلسوز کشور شد و غم و همدردی جامعه جهانی را در پی داشت.
متاسفانه در جمع عزیزان درگذشته، یک دانشجو و ۱۱ دانش آموخته عزیز دانشگاه علم و صنعت ایران نیز قربانی این فاجعه انسانی شدند که دانشگاهیان علم و صنعت را در غمی بزرگ فرو برد و چهره دانشگاه مان را سیاهپوش کرد.
شورای دانشگاه علم و صنعت ایران به نمایندگی از سوی آحاد دانشگاهیان اعم از اساتید، دانشجویان، کارکنان و دانش‌آموختگان خود، ضمن عرض تسلیت مجدد و ابراز همدردی عمیق با مصیبت دیدگان این حادثه، از مسئولان ذیربط درخواست جدی دارد با بررسی کارشناسانه و دقیق جزئیات و علل بروز این حادثه دردناک، ضمن برخورد قانونی با مسببین حادثه، تدابیر لازم و صحیح برای ممانعت از تکرار چنین فجایع را فراهم آورند.
شورای دانشگاه علم و صنعت ایران
98/10/21
دفعات مشاهده: 1229 بار   |   دفعات چاپ: 108 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165