درباره استعداد درخشان::
ارتباط با ما::
آلبوم تصاویر::
پرسشهای متداول ::
حمایت از مقالات دانشجویی::
تسهیلات پایگاه

لیست مجلات معتبر

لیست مجلات معتبر ISI

علمی وپژوهشی

منابع دیجیتال

:: مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی دانشگاه در سال 98 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۲ |
مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی دانشگاه در سال 98

در آستانه نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه علم و صنعت ایران،  مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز توسط دفتر استعدادهای درخشان با حمایت معاونت آموزشی دانشگاه در نهم دی ماه 98 با حضور جناب آقای دکتر خاکی صدیق معاون محترم آموزشی وزیر علوم و با شرکت دانشجویان ممتاز آموزشی، پژوهشی، افتخار آفرینان، کارآفرینان و کارآموزان برتر برگزار گردید.
در این مراسم برای نخستین بار از دانشجویان ممتاز آموزشی بین المللی و نیز کارآموزان برتر تقدیر شد. همچنین به جهت همسویی با سیاست های کلان کشور و دانشگاه در مراسم امسال از تعداد بیشتری از دانشجویان ممتاز پژوهشی تجلیل به عمل آمد.
در قسمت دیگری از این مراسم نیز به مناسبت نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه از معاونین آموزشی 40 سال اخیر دانشگاه تجلیل به عمل آمد.
دفعات مشاهده: 174 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4030