خبرنامه شماره6

:: حضور رئیس و جمعی از دانشگاهیان علم و صنعت ایران در مجلس یادبود دو دانش آموخته دانشگاه در سانحه هوایی ::
 | تاریخ ارسال: 1398/10/24 |

رئیس، جمعی از اعضای هیات رئیسه و مسئولین دانشگاه علم و صنعت ایران، ۲۳ دیماه با حضور در مجلس یادبود دکتر پدرام موسوی و دکتر مژگان دانشمند (زوج دانش آموخته مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران که در سانحه هوایی اخیر جان باختند)، در مسجد جامع شهرک غرب، با خانواده آن مرحومان اظهار همدردی کرده و مراتب تسلیت دانشگاهیان علم و صنعت ایران را به این عزیزان ابراز کردند.

گفتنی است دکتر پدرام موسوی، دانش آموخته مقطع کارشناسی رشته مهندسی برق- مخابرات دانشگاه (ورودی سال 1373) و همسر ایشان دکتر مژگان دانشمند، دانش آموخته مقطع کارشناسی رشته مهندسی برق- الکترونیک (ورودی سال 1377) به همراه دو فرزند خود، مسافر هواپیمای اوکراین بودند که متاسفانه جان خود را در سانحه هوایی پرواز تهران به اوکراین از دست دادند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 705 بار   |   دفعات چاپ: 87 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.92 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165