:: اولین گردهمایی دانش‌آموختگان و اساتید دانشکده مهندسی صنایع برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1398/11/19 |

اولین گردهمایی دانش‌آموختگان و اساتید دانشکده مهندسی صنایع برگزار شد

اولین گردهمایی دانش آموختگان و اساتید دانشکده مهندسی صنایع،  16 بهمن ماه 1398 در محل مجتمع امام خمینی (ره) با حدود 200 نفر از شرکت‌ کنندگان برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، رئیس دانشکده مهندسی صنایع به معرفی جایگاه دانشکده شامل آمار رشته‌ ها، دانش ‌آموختگان، دانشجویان و اساتید پرداخت و همچنین اهداف تشکیل کانون و فعالیت‌ های انجام شده تاکنون و برنامه ‌های آتی را ذکر  و از دست ‌اندرکاران مرتبط تشکر کرد. پس از آن تنی چند از اساتید و دانش‌آموختگان به بیان دیدگاه‌ها و خاطرات دوره دانشجویی خود پرداختند.

برنامه با یادی از اساتید زنده‌ یاد و تقدیر از اساتید پیشکسوت دانشکده ادامه یافت و سپس اعضای کمیته منتخب هیأت مؤسس کانون در خصوص برنامه ‌ها و روند آتی شکل ‌گیری کانون و کارگروه های مرتبط مباحثی را مطرح و از تمامی اعضای فعلی درخواست کردند تا در جهت افزایش تعداد اعضای کانون همت گمارند و در صورت تمایل، به عنوان عضو شورای مرکزی کانون اعلام کاندیداتوری نمایند تا در آینده نزدیک انتخابات شورا به صورت الکترونیکی یا حضوری برگزار گردد. همچنین بر اساس علاقه مندی خود در کارگروه های پیشنهادی عضو و آغاز به فعالیت کنند.

دفعات مشاهده: 977 بار   |   دفعات چاپ: 152 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.94 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4212