خبرنامه شماره6

:: شرکت 102 زوج علم و صنعتی در جشن ازدواج دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۲۱ |
شرکت 102 زوج علم و صنعتی در جشن ازدواج دانشجویی

در بیست و سومین جشن ازدواج دانشجویی، 102 زوج از دانشگاه علم و صنعت ایران ثبت نام کرده اند که 10 زوج آن، هر دو نفر دانشجوی این دانشگاه هستند.
دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اعلام این خبر گفت: در این مراسم، زوج هایی که حداقل یک نفر آنها دانشجو بوده و تاریخ عقدشان از اول مهر 97 تا 30 آذر 98 بوده است، شرکت دارند.
این مراسم هر ساله توسط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در قالب طرح ملی «همسفر تا بهشت» برگزار می شود و در سال جاری علاوه بر اهدای هدیه، سفر زیارتی و اقامت سه روزه مشهد (از 8 تا 10 اسفند 98) برای این دانشجویان در نظر گرفته شده است.

Sapp.ir/iust_iran
دفعات مشاهده: 494 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054