امروز: جمعه مورخ ۱۶ خرداد ۱۳۹۹

:: گزارش جلسه معاون فرهنگی و اجتماعی با مدیران فرهنگی دانشکده ها_۱۲ خردادماه ۱۳۹۹
:: گزارش جلسه معاون فرهنگی و اجتماعی با مدیران فرهنگی دانشکده ها_ ۱۲خرداد۱۳۹۹
:: اولین جلسه دفاع دانشجویان دکتری دانشکده به صورت مجازی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۳۱ |
     جلسه دفاعیه پایان نامه دکتری خانم مرضیه شاوردی با عنوان ارائه مدل بهینه سازی سبد طرح های صندوق های توسعه فناوری مورد مطالعه :صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان اولین دفاع از پایان نامه دکتری در دانشکده مهندسی پیشرفت روز شنبه مورخ 99/01/30 برگزار شد. برگزاری این جلسه مطابق با ضوابط جدید دفاع از پایان نامه ها در دانشگاه علم و صنعت که امکان برگزاری جلسه دفاع به صورت ترکیبی از حضور فیزیکی و مجازی اعضای کمیته هادی را فراهم می کند، صورت گرفت. در این جلسه که با حضور استاد راهنما و مشاور و اساتید داور داخلی و نماینده تحصیلات تکمیلی دانشکده به صورت حضوری و شرکت اساتید داور خارجی به صورت مجازی برگزار شد، ارائه دانشجو بصورت آنلاین در فضای مجازی به استماع داوران خارجی رسید و پس از دریافت نظرات آنها در این محیط و ارائه نقطه نظرات اساتید حاضر در دانشگاه و بحث و تبادل نظر، با درجه عالی مورد پذیرش قرار گرفت. نکته شایان توجه این جلسه، حضور جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این جلسه به صورت مجازی و از طریق ارسال لینک جلسه برای آنها بود. دانشکده مهندسی پیشرفت برای سرکار خانم دکتر شاوردی آرزوی موفقیت های روزافزون در عرصه علم و فناوری را داشته و از زحمات و پشتیبانی همه واحدهای ذیربط دانشگاه برای ایجاد امکان برگزاری این جلسه در فضای مجازی قدردانی می نماید.

دفعات مشاهده: 290 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4098