دوره های حرفه ای مدیریت::

امروز: سه شنبه مورخ 28 اردیبهشت 1400

:: اطلاعیه مهم در خصوص نحوه ارائه خدمات آموزشی در دوران قرنطینه
:: متخصصان دانشگاه علم و صنعت ایران موفق به طراحی الکترو موتورهای غول پیکر شدند
:: مصوبات شورای آموزشی دانشگاه مورخ ۱۹فروردین ۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/2/2 |
🔹ضوابط مربوط به دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دوره پژوهشی و دانشجویان کارشناسی با پروژه پایانی، نکات مربوط به دانشجویان شهریه پرداز و اضافه سنوات آموزش رایگان و شیوه برگزاری سمینارها، پیش دفاعیه ها و دفاعیه ها را در فایل پی دی اف مطالعه کنید.
 فرم تحویل پایان‌نامه به داوران و تایید تاریخ دفاع کارشناسی ارشد
دفعات مشاهده: 1106 بار   |   دفعات چاپ: 101 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4299