امروز: شنبه مورخ 25 مرداد 1399

:: کسب عنوان دانشگاه برگزیده کشور برای اولین بار در جشنواره بین المللی حرکت توسط دانشگاه علم و صنعت ایران
:: اساتید برتر آموزشی
:: مصوبات شورای آموزشی دانشگاه مورخ ۱۹فروردین ۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/2/2 |
🔹ضوابط مربوط به دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دوره پژوهشی و دانشجویان کارشناسی با پروژه پایانی، نکات مربوط به دانشجویان شهریه پرداز و اضافه سنوات آموزش رایگان و شیوه برگزاری سمینارها، پیش دفاعیه ها و دفاعیه ها را در فایل پی دی اف مطالعه کنید.
 فرم تحویل پایان‌نامه به داوران و تایید تاریخ دفاع کارشناسی ارشد
دفعات مشاهده: 821 بار   |   دفعات چاپ: 68 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4165