امروز: یکشنبه مورخ ۲۲ تیر ۱۳۹۹

:: اعلام مهلت ارسال مدارک پزشکی جهت دریافت خسارت
:: پاسخ برخی سوالات متداول آزمون سازی در مودل
:: مصوبات شورای آموزشی دانشگاه مورخ ۱۹فروردین ۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲ |
🔹ضوابط مربوط به دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دوره پژوهشی و دانشجویان کارشناسی با پروژه پایانی، نکات مربوط به دانشجویان شهریه پرداز و اضافه سنوات آموزش رایگان و شیوه برگزاری سمینارها، پیش دفاعیه ها و دفاعیه ها را در فایل پی دی اف مطالعه کنید.
 فرم تحویل پایان‌نامه به داوران و تایید تاریخ دفاع کارشناسی ارشد
دفعات مشاهده: 647 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4122