درباره استعداد درخشان::
اخبار و رویدادها::
پرسشهای متداول ::
ارتباط با ما::
حمایت از مقالات دانشجویی::
اسامی ممتازین جشن سالانه::
تصاویر جشن ممتازین

نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: اطلاعیه شماره ۲ تمدید مهلت پذیرش دانشجو در مقطع دکتری بدون آزمون سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/2/13 |
اطلاعیه شماره ۲ تمدید مهلت پذیرش دانشجو در مقطع دکتری سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
 از طریق آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران

بدینوسیله به اطلاع دانش آموختگان ممتاز کارشناسی ارشد می رساند مهلت ثبت نام متقاضیان ورود به مقطع دکتری (بدون آزمون استعدادهای درخشان) سال  ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه علم و صنعت ایران، تا تاریخ ۱۳۹۹/۲/۳۱ تمدید شد. همچنین  رشته  و گرایش های معماری و شهرسازی و مهندسی راه آهن - ماشین های ریلی به جدول رشته های اعلام شده اضافه گردید.
متقاضیان ‏باید ثبت ‏نام اولیه خود را صرفاً به صورت غیرحضوری از طریق سامانه گلستان
به  آدرس
https://golestan.iust.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm انجام دهند.

دفعات مشاهده: 1763 بار   |   دفعات چاپ: 156 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر