خبرنامه شماره6

:: انتصاب رئیس، دبیران و اعضای شورای برنامه ریزی راهبردی پنجم دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۱ |
انتصاب رئیس، دبیران و اعضای شورای برنامه ریزی راهبردی پنجم دانشگاه

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، طی حکم مورخ ۹۹/۰۴/۰۱، رئیس، دبیران و اعضای شورای برنامه ریزی راهبردی پنجم دانشگاه علم و صنعت ایران را منصوب کرد.
بر اساس این حکم آقایان دکتر مهدی نویدبخش به عنوان رئیس کمیته اجرائی تدوین برنامه راهبردی پنجم دانشگاه، دکتر محمدرضا نعیمی جمال به عنوان دبیر شورای برنامه ریزی راهبردی پنجم دانشگاه و دکتر احمد نامنی به عنوان دبیر کمیته اجرائی تدوین برنامه راهبردی پنجم دانشگاه منصوب شدند.
همچنین آقایان دکتر علی صدر، دکتر محمدرضا نعیمی جمال، دکتر نوروزمحمد نوری، دکتر اسماعیل خان میرزا، دکتر سید مصطفی سیادت موسوی، دکتر احمد نامنی و مهندس غلامحسین خالقی به عنوان اعضای کمیته اجرائی تدوین برنامه راهبردی پنجم دانشگاه منصوب شدند.
علاوه بر این، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، طی احکام جداگانه مورخ ۹۹/۰۴/۰۱، آقایان دکتر علی صدر، دکتر عبدالمجید ارجمندی، دکتر احد قائمی، دکتر سید حسین سیدین، دکتر امیرحسین دوائی مرکزی، دکتر هادی شهریار شاه حسینی، دکتر ابوالفضل واحدی، دکتر مهدی نویدبخش، دکتر افشین شریعت مهیمنی، دکتر سعید محمدزاده، دکتر علیرضا علی احمدی، دکتر محمودمهرداد شکریه، مهندس غلامحسین خالقی، دکتر نوروز محمد نوری و دکتر احمد نامنی را به عنوان اعضای شورای برنامه ریزی راهبردی پنجم دانشگاه منصوب نمود.
جامعه دانشگاهیان علم و صنعت ایران، این انتصاب شایسته را به نامبردگان تبریک می گوید و برای آنان توفیق روزافزون آرزو دارد.

Sapp.ir/iust_iran
دفعات مشاهده: 1019 بار   |   دفعات چاپ: 46 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4122