امروز: یکشنبه مورخ ۲۲ تیر ۱۳۹۹

:: اعلام مهلت ارسال مدارک پزشکی جهت دریافت خسارت
:: پاسخ برخی سوالات متداول آزمون سازی در مودل
:: فرآیند انتخاب استاد راهنمای کارشناسی ارشد۹۸ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۳ |
اطلاعیه انتخاب استاد راهنمای دانشجویان کارشناسی ارشد
فرایند انتخاب استاد راهنمای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی سال ۱۳۹۸دوره های روزانه، نوبت دوم و پردیس از تاریخ ۱۱/۴/۹۹ شروع گردیده و در تاریخ ۱۷/۴/۹۹ پایان خواهد پذیرفت.
ضرورت دارد در زمان مذکور دانشجویان محترم به هر یک از اساتید دانشکده مهندسی پیشرفت و مهندسی صنایع مراجعه نموده (ترجیحا غیر حضوری ) و هماهنگی های لازم به منظور جهت انتخاب استاد راهنما را انجام دهند.و تایید ایشان را دریافت نمایند.
هشدار: دانشجویانی که در بازه مشخص شده نسبت به انتخاب استاد راهنما اقدام نکنند آموزش محور تلقی می شوند
نکات قابل توجه :
  1. هماهنگی با استاد راهنما صرفا توسط دانشجو می بایست صورت پذیرد.
  2. مرجع نهایی دانشکده صرفاً اعلام استاد راهنما به آموزش دانشکده می باشد و نام دانشجو باید در لیست اعلانی استاد مورد نظر به آموزش باشد
  3. هر دانشجو مجاز به انتخاب فقط یک استاد راهنما می باشد بنابراین لازم است درصورت مذاکره با چند استاد پس از انتخاب استاد راهنمای نهایی خود، به دیگر اساتید انصراف خود را اعلام نمایند.
لازم است کلیه دانشجویانی که اقدام به انتخاب استاد راهنما کرده اند از تاریخ ۲۴/۴/۹۹ الی ۲۷/۴/۹۹ در اسرع وقت به سیستم گلستان خود مراجعه نموده و در " اطلاعات جامع دانشجو " نام استاد راهنما را مشاهده نمایند و در صورت مغایرت نام استاد راهنما و یا عدم درج نام استاد راهنما سریعا مراتب را با ذکر نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی به آدرس ایمیل khakpour_miust.ac.ir  اعلام نمایند.
دفعات مشاهده: 256 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4122