:: واحد کیش دانشگاه علم و صنعت ایران در برج صدف کیش افتتاح شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/17 |
دفتر واحد کیش دانشگاه علم و صنعت ایران در برج صدف کیش افتتاح شد

دفتر واحد کیش دانشگاه علم و صنعت ایران، ۱۶ تیر ۱۳۹۹ با حضور دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، در برج صدف کیش افتتاح شد.
دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، روز دوشنبه ضمن افتتاح دفتر واحد کیش در برج صدف، با دانشجویان کیشوند دانشگاه علم وصنعت ایران دیدار و گفت و گو کرد.
در این بازدید که دکتر طائب (رییس هیات مدیره صندوق سرمایه گذاری پژوهش و فناوری) و دکتر باقری (سرپرست واحد کیش)، دکتر ذاکری را همراهی می کردند، از "مرکز نوآوری کیش" بازدید و محل استقرار "شتابدهنده حرکت و شتاب کیش" وابسته به دانشگاه افتتاح شد.
رییس دانشگاه در برج نوآوری کیش، ضمن امضای قرارداد مرکز نوآوری دانشگاه تاکید کرد: رویکرد دانشگاه علم و صنعت ایران در کیش، کارآفرینی دانش بنیان است.

گفتنی است تمامی اساتید و دانشجویان علاقه مند به مشارکت در فعالیت های نوآورانه در کیش، تحت حمایت صندوق سرمایه‌گذاری پژوهش و فناوری دانشگاه قرار می گیرند.

Sapp.ir/iust_iran
دفعات مشاهده: 1195 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165