:: امضای تفاهم نامه های دانشگاه علم و صنعت ایران با مجموعه های مختلف در جزیره کیش ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/18 |
امضای تفاهم نامه های دانشگاه علم و صنعت ایران با مجموعه های مختلف در جزیره کیش

دانشگاه علم و صنعت ایران با سازمان منطقه آزاد کیش و سازمان حفاظت محیط زیست، قرارداد سه جانبه در زمینه تجاری سازی و ایجاد فناوری های جدید در حوزه دریا و محیط زیست منطقه آزاد کیش امضا کرد.
در روز سه شنبه ۹۹/۴/۱۷ و در دومین روز سفر هیات دانشگاهی به کیش، ضمن امضای تفاهم نامه سه جانبه میان دانشگاه علم و صنعت ایران، سازمان منطقه آزاد کیش و سازمان حفاظت محیط زیست، مقرر شد دانشگاه بهره برداری از ساختمان پژوهشکده محیط زیست کیش را با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست و با تمرکز بر محیط زیست دریایی آغاز نماید.
امضای قرارداد حمایت بین «معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری» و «صندوق سرمایه‌ گذاری پژوهش و نوآوری دانشگاه» برای آغاز شتابدهنده «حرکت و شتاب کیش» در برج نوآوری کیش از دیگر اقدامات این جلسه بود. همچنین تفاهم نامه میان هلدینگ «ریل پرداز نوآفرین» و «واحد کیش دانشگاه»، در خصوص حمایت از فعالیت های نوآورانه در حوزه حمل و نقل به امضا رسید.

در پایان جلسه نیز تفاهم نامه همکاری میان «واحد کیش دانشگاه» و «سازمان مدیریت صنعتی» در خصوص حمایت از فعالیت های این واحد در کیش- از جمله برگزاری دوره های کوتاه مدت آموزشی منجر به گواهی نامه و همچنین فرصت مطالعاتی صنعتی اساتید در جزیره کیش- امضا شد.

در ادامه، رییس دانشگاه و معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست، از محل استقرار دانشگاه در ساختمان پژوهشکده محیط زیست کیش بازدید به عمل آوردند.

دفعات مشاهده: 1336 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165