:: پیام رییس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن چهارم شهریور، روز کارمند ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/4 |
پیام رییس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن چهارم شهریور، روز کارمند

هفته دولت، یادآور روزهای پرشور خدمتگزاری شهیدان رجایی و باهنر است، آنها که فارغ از اندیشه مقام و تفاخر، جز به خدمت به میهن و مردم نمی اندیشیدند. روز کارمند، فرصت مغتنمی است تا از خدمات و فعالیت های تمامی کارمندان صدیق و پر تلاش تقدیر نماییم. آنها که همواره با دلسوزی و حسن نیت، مجری بخش عظیمی از فعالیت ها و سیاست های سازمان ها و دستگاه های دولتی هستند.
بی شک، رشد، توسعه و جایگاه رفیع کنونی دانشگاه علم و صنعت ایران، مدیون همت، حمیت و تلاش عمیق و گسترده همه دانشگاهیان اعم از مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه است و یقینا خدمات و اثرات کوشش خالصانه کارکنان و کارشناسان-که تخصص و عمر گران بهای خود را سرمایه سربلندی و پیشرفت روزافزون دانشگاهمان قرار داده اند- سهم بزرگی از این موفقیت ها را به خود اختصاص می دهد.
اینک که به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا امکان برگزاری جلسه عمومی و تقدیر حضوری از شما عزیزان میسر نیست، مایلم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت و روز کارمند را به همه خدمتگزاران کشور، به ویژه کارمندان پرتلاش دانشگاه پر افتخار علم و صنعت ایران، تبریک بگویم و ضمن ارج نهادن به تلاش های بی دریغ و زحمات موثر تک تک کارکنان سختکوش دانشگاه، برای همه این عزیزان، آرزوی سلامت و حسن عاقبت نمایم.

جبارعلی ذاکری
                                                    رییس دانشگاه
                                                    ۴ شهریور ۱۳۹۹
دفعات مشاهده: 469 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر