:: گزارشی از برگزاری همایش روزباز به صورت مجازی و در سطح کل کشور در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/24 |

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اولین همایش مجازی  «روز باز ۹۹» ویژه آشنایی با رشته ها و دانشگاه علم و صنعت ایران، از روز شنبه ۲۲ شهریور ۹۹ و در سه روز برگزار می گردد.
موضوع آشنایی و شناخت دانش آموزان از ظرفیت های دانشگاه ها، رشته ها و وظعیت آنها حق مسلم متقاضیان ورود به دانشگاه است.

دکتر عبدالمجید ارجمندی (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه) با بیان مطلب فوق افزود: عدالت ایجاب می کند که دانشجویان سراسر کشور از این امکانات استفاده نمایند و بدانند که دانشگاه بزرگ علم و صنعت ایران دارای چه رشته هایی، مراکز علمی، تحقیقاتی، فناوری، فضای فرهنگی، ورزشی و ظرفیت های کارآفرینی می باشد تا بتوانند به راحتی تصمیم بگیرند.
وی اشاره داشت: هر ساله روزی به اسم «روز باز» وجود دارد که علاقه مندان با حضور در دانشگاه با رشته های دانشگاه و امکانات آن آشنا می شوند ولی گروه هدف برنامه فقط علاقه مندان استان تهران بودند. اما امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و مجازی شدن همایش، تهدید را به فرصت تبدیل کردیم و دامنه این کار گسترش کشوری پیدا کرده و به صورت گسترده اطلاع رسانی شده و دانش آموزان و یا اولیا آنها می توانند به مدت ۳ روز وارد لینک مربوطه شده و توسط اساتید هر رشته به صورت زنده با دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی آن دانشکده، آینده شغلی خود در رشته های مختلف و ظرفیت های کارآفرینی آشنا شوند.
معاون فرهنگی و اجتماعی همچنین افزود: یکی دیگر از ویژگی های برنامه امسال آن است که اگر داوطلبی نتوانست در روز و ساعت مقرر از برنامه استفاده کند، می تواند کلیپ های مختلف و توضیحاتی که اساتید هر رشته در زمان مقرر در مورد آن دانشکده، رشته و گرایش بیان داشته اند و حتی چگونگی مشارکت دانشجویان در برنامه های فرهنگی، ورزشی و ...  را در آپارات و از طریق صفحه مربوط به مراسم روز باز۹۹ دنبال نمایند.

دکتر مهدی مقیمی (عضو هیات علمی دانشکده مکانیک و یکی از اساتید ارائه دهنده درس آشنایی با رشته) گفت: فرصت مجازی بودن این امکان را به دانش آموزان می دهد که بتوانند به صورت همزمان از دانشکده های مختلف بازدید کنند و همچنین کلیپ های کوتاهی از کارگاه ها و آزمایشگاه ها آماده شده که امکانات آزمایشگاه ها و کارگاه در آن دیده می شود تا داوطلبان بتوانند یک ارزیابی از فضای دانشگاه داشته باشند.
وی افزود: مزیتی دیگر مجازی بودن روز باز این است که سال های پیش فقط مختص داوطلبین استان تهران بوده ولی الان با ورود به این فضای مجازی همه داوطلبین از سراسر کشور می توانند از فضا و امکانات دانشگاه مطلع شوند و حتی از فضاهای کار و فضاهای پژوهشی در هر دانشکده آگاه شوند و این فرصت برای همه برابر اتفاق می افتد که راحتر بتوانند ببینند و تصمیم گیری نمایند.
 دکتر سیاوش کاظمی راد (عضو هیات علمی دانشکده مکانیک و از ارائه دهندگان در همایش مجازی روز باز) نیز افزود: امسال با استفاده از فضای مجازی رفت و آمدها کمتر شده که این امر هم به نفع داوطلبین شده و هم اینکه از سراسر کشور می توانند در برنامه شرکت کنند و کلیپ های آماده شده را ببینند و حتی پرسش و پاسخ داوطلبان نیز از طریق مجازی صورت می پذیرد.

برنامه زمان بندی همایش روز باز به تفکیک دانشکده ها
زمان برگزاری ساعت ۱۰ تا ۱۲ ساعت ۱۳ تا ۱۵ ساعت ۱۵ تا ۱۷ ساعت ۱۷ تا ۱۹
شنبه ۲۲شهریور ۹۹ مهندسی مکانیک ریاضی مهندسی راه آهن مهندسی معماری
یکشنبه ۲۳شهریور ۹۹ مهندسی برق مهندسی صنایع مهندسی کامپیوتر فیزیک