حدیث هفته
امام صادق علیه السلام می فرمایند:
تواضعوا لمن تعلمونه العلم وتواضعوالمن طلبتم منه العلم
در برابر کسی که به او دانش می آموزید (شاگرد) و کسی که از او دانش می جویید (معلم) فروتن باشید .

:: فراخوان مقاله برای نهمین کنفرانس بین ‌المللی مهندسی مواد و متالورژی ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/1 |
فراخوان مقاله برای نهمین کنفرانس بین ‌المللی مهندسی مواد و متالورژی ایران

«نهمین کنفرانس بین ‌المللی مهندسی مواد و متالورژی ایران (iMat۲۰۲۰)»، روزهای ۲۰ و ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۹ توسط انجمن مهندسین متالورژی و مواد ایران و انجمن علمی ریخته‌ گری ایران و برای اولین بار، به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
هم ‌اکنون دبیرخانه‌ این کنفرانس آغاز به کار کرده و در تلاش است زمینه‌ مناسبی برای حضور و اشتراک نظرات علمی و فنی اساتید، اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان، صنعتگران و تمامی علاقه‌ مندان حوزه‌ مواد، متالورژی و معدن را فراهم آورد.
متالورژی فیزیکی، متالورژی استخراجی، متالورژی مکانیکی، متالورژی پودر، مهندسی سطح، ریخته ‌گری و انجماد، جوش، شبیه ‌سازی و مدل ‌سازی، مواد مهندسی، مواد پیشرفته، انرژی و محیط زیست و کرونا و مهندسی مواد، محورهای نهمین کنفرانس بین‌ المللی مهندسی مواد و متالورژی ایران اعلام شده است.
مهلت ارسال مقالات فارسی و انگلیسی، ۲۵ مهر ۹۹ و زمان اعلام نتایج داوری، ۱۰ آبان است و برای شرکت کنندگان، گواهینامه معتبر ارایه می شود. مقالات برتر در ISC و  Civilica منتشر می شوند.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌ نام به سایت همایش به آدرس: www.imatconf.com مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 311 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4227