حدیث هفته
امام صادق علیه السلام می فرمایند:
تواضعوا لمن تعلمونه العلم وتواضعوالمن طلبتم منه العلم
در برابر کسی که به او دانش می آموزید (شاگرد) و کسی که از او دانش می جویید (معلم) فروتن باشید .

:: برگزاری اولین دوره کهاد دانشگاه علم و صنعت ایران در دانشکده مهندسی کامپیوتر ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/8 |
برگزاری اولین دوره کهاد دانشگاه علم و صنعت ایران در دانشکده مهندسی کامپیوتر

به گزارش روابط عمومی، برای تنوع بخشی آموزشی و توسعه توانمندی ها و مهارت های حرفه ای دانشجویان مقطع کارشناسی در دیگر رشته های مورد علاقه آنها، دانشگاه علم و صنعت ایران با توجه به برنامه راهبردی خود در آموزش های بین رشته ای و نیز در چارچوب سیاست های وزارت عتف در ارتقای توان اشتغال پذیری دانشجویان دوره کارشناسی، دانشکده های مختلف دانشگاه را به ارائه دوره کهاد برای سایر دانشجویان دانشگاه ترغیب می کند. هدف از ارائه و برگزاری این دوره ها، آشنایی دانشجویان واجد شرایط، با یک رشته غیر از رشته تحصیلی اصلی آنهاست. در همین راستا، اولین دوره کهاد (فرعی) در دانشگاه علم و صنعت ایران، تحت عنوان «دوره کهاد مهندسی کامپیوتر» از نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ برگزار می شود.
متقاضیان می توانند روز یکشنبه ۶ مهرماه از طریق منوی پیشخوان خدمت در سامانه گلستان درخواست خود را ثبت و پیگیری نمایند.

شرایط اختصاصی متقاضیان «دوره کهاد مهندسی کامپیوتر» به شرح زیر است:
  1. متقاضیان باید حتما درس مبانی برنامه سازی را گذرانیده باشند.
  2. معدل کل متقاضیان باید از متوسط معدل کل دانشکده مهندسی کامپیوتر بالاتر باشد.
گفتنی است حداکثر تعداد حضور دانشجویان طرح دوره کهاد در کلاس های دانشکده کامپیوتر، ۱۰ درصد ظرفیت تعیین شده کلاس است. برای دانشجویانی که با موفقیت این دوره را به اتمام رسانند، گواهی پایان دوره کهاد صادر می گردد.
علاقه مندان می توانندآیین نامه برگزاری دوره های کهاد را از اینجا دریافت نمایند.
جزئیات و عناوین دروس "دوره کهاد مهندسی کامپیوتر" از اینجا قابل مشاهده است.
دفعات مشاهده: 635 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4227