حدیث هفته
امام صادق علیه السلام می فرمایند:
تواضعوا لمن تعلمونه العلم وتواضعوالمن طلبتم منه العلم
در برابر کسی که به او دانش می آموزید (شاگرد) و کسی که از او دانش می جویید (معلم) فروتن باشید .

:: فعالیت کاری دانشگاه در هفته جاری ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/12 |

فعالیت کاری دانشگاه در هفته جاری

به گزارش روابط عمومی در خصوص فعالیت کاری دانشگاه در هفته جاری (از دوازدهم مهر ماه لغایت پایان هفته جاری)، مدیریت امور اداری دانشگاه، اطلاعیه صادر نمود که متن آن به شرح ذیل می باشد.

بسمه تعالی

به استحضار همکاران محترم دانشگاه می رساند در اجرای بخشنامه شماره ۹۹/۳/۳۰۹۳۸ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۱۲ استانداری محترم تهران و هماهنگی به عمل آمده با معاونت محترم اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فعالیت کاری دانشگاه در هفته جاری ( از دوازدهم مهر ماه لغایت پایان هفته جاری ) به شرح ذیل اعلام می گردد:

۱- فعالیت های آموزشی و پژوهشی اعضای محترم هیأت علمی کماکان به صورت مجازی ادامه خواهد داشت.
۲- فعالیت دو سوم کارکنان به صورت حضوری و یک سوم دیگر بنا به تشخیص مسئولین واحدها به صورت دور کاری و از منزل صورت خواهد پذیرفت.
۳- جانبازان با سابقه بیماری تنفسی، کارکنان بالای ۶۰ سال، افراد دارای بیماری زمینه ای، زنان باردار و بانوان دارای فرزند خردسال از حضور در محل کار اجتناب نمایند.
۴- کلیه مراسم و اجتماعات حضوری در طی هفته جاری لغو می گردد.

با آرزوی صحت و سلامتی
مدیریت امور اداری

دفعات مشاهده: 1448 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4227