دوره های حرفه ای مدیریت::

امروز: پنجشنبه مورخ 2 اردیبهشت 1400

:: متخصصان دانشگاه علم و صنعت ایران موفق به طراحی الکترو موتورهای غول پیکر شدند
:: برگزاری نشست مدیران فرهنگی دانشکده ها با معاونت فرهنگی و اجتماعی / ۱۹ اسفند ۱۳۹۹
:: فرایند اخذ واحد دانشجویان نو ورود کارشناسی ارشد۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/19 |
بدین وسیله به اطلاع دانشجویان محترم ورودی جدید دانشکده می رساند؛ ضمن عرض خیر مقدم به پیوست برنامه کلاس های درسی ترم ۹۹۱ و برنامه زمانبندی معارفه دانشکده جهت راهنمایی دانشجویان عزیز ارائه گردیده است.

برنامه کلاس های درس ترم۹۹۱  زمانبندی جلسه معارفه دانشکده
./files/pe/Amoozesh/term991.xlsm
برنامه دروس روزانه و پردیس ترم۹۹۱
دفعات مشاهده: 2845 بار   |   دفعات چاپ: 288 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر