دوره های حرفه ای مدیریت::

امروز: سه شنبه مورخ 28 اردیبهشت 1400

:: اطلاعیه مهم در خصوص نحوه ارائه خدمات آموزشی در دوران قرنطینه
:: متخصصان دانشگاه علم و صنعت ایران موفق به طراحی الکترو موتورهای غول پیکر شدند
:: انتصاب رییس مرکز برنامه، بودجه و طرح ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/3 |

✅ با حکم رییس دانشگاه، دکتر علی بنیادی نائینی به سمت «رییس مرکز برنامه، بودجه و طرح» منصوب شد.
✔️ دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، طی حکم مورخ ۹۹/۱۰/۰۲ و برای مدت دو سال، دکتر علی بنیادی نائینی را به سمت «رییس مرکز برنامه، بودجه و طرح» منصوب کرد.
🌿 جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن تبریک به دکتر بنیادی، برای وی توفیقات روزافزون آرزو دارد.
 از طرف کارکنان، دانشجویان و اساتید دانشکده مدیریت، اقتصاد و مهندسی پیشرفت
دفعات مشاهده: 260 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4299