فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
تور مجازی::

:: برگزاری جلسه هیات رییسه دانشگاه و اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/22 |
برگزاری جلسه هیات رییسه دانشگاه و اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک

نشست هیات رییسه دانشگاه علم و صنعت ایران با رئیس و اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک، در روز پنجشنبه ۱۸ دیماه ۱۳۹۹ و به صورت مجازی برگزار شد.
در ابتدای این نشست، دکتر صدر (مشاور عالی رئیس و مدیر کل حوزه ریاست)، ضمن اظهار خوشوقتی از حضور در جمع اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک تاکید کرد: این جلسات به صورت دوره ای و برای تعامل دو سویه بین دانشکده ها و حوزه های ستادی برگزار می شود.
در ادامه دکتر طاهری بهروز (رییس دانشکده مهندسی مکانیک) با خوش آمدگویی به هیات رئیسه جهت حضور در جمع اعضای هیات علمی دانشکده، در خصوص فعالیت های اخیر دانشکده مهندسی مکانیک توضیحاتی ارایه کرد.
سپس معاونان دانشگاه گزارش هایی از وضعیت دانشکده مهندسی مکانیک در حوزه های مختلف تحت مدیریت خود ارایه کردند.
در ادامه نشست، اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک، به تبیین مسایل و مشکلات اعضای هیات علمی پرداخته و اصلاح برخی رویه ها و مقررات را خواستار شدند.
در بخش پایانی این نشست مجازی نیز دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، ضمن اظهار رضایت از حضور در جمع شورای عمومی دانشکده و اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک، به تبیین و تعیین سیاست های کلی دانشگاه و ارائه راهکارهایی جهت نیل به اهداف تعیین شده در اهداف راهبردی دوره پنجم دانشگاه پرداخت.
ایشان در خاتمه نیز به مسایل و مباحث مطرح شده توسط اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک، پاسخ گفت.

دفعات مشاهده: 1121 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4299