فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
تور مجازی::

:: دکتر منصور انبیاء به سمت «معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان» منصوب شد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/16 |
دکتر منصور انبیاء به سمت «معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان» منصوب شد

دکتر سورنا ستاری (معاون علمی و فناوری رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان)، طی حکم مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۱۹، دکتر منصور انبیاء (عضو هیات علمی دانشکده شیمی) را به سمت «معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان» منصوب کرد.
در این حکم خطاب به دکتر انبیاء آمده است: «امیدوارم با توکل بر خداوند سبحان و در پرتو ارزش‌ها و اصول گرانقدر اسلامی، با رعایت صرفه صلاح بیت‌المال و امانتداری که از آن برخوردار می‌باشید و با بهره‌مندی از همکاری صمیمانه و کارشناسانه کلیه همکاران محترم در واحدهای بنیاد در چارچوب اساسنامه و سایر ضوابط و مقررات مربوطه به ویژه در تحقق اهداف عالی در حوزه نخبگان، روان‌سازی امور، جذب منابع و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در کشور و با تلاش جهادگونه در کسب رضایت الهی در خدمت به نخبگان و استعدادهای برتر عزیز، موفق و موید باشید.»
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، این حسن انتخاب و انتصاب بایسته و شایسته را به دکتر انبیاء (عضو هیات علمی دانشکده شیمی) تبریک گفته، موفقیت های روزافزون ایشان را از خداوند متعال مسالت دارد.
دفعات مشاهده: 947 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4299