نشست انتقال دانش و تجربه اقتصادی

| تاریخ ارسال: 1401/3/31 |

روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۲۸ نشست صمیمانه ای با حضور وزیر محترم امور دارائی جناب آقای دکتر خاندوزی و اساتید دانشکده های مدیریت، اقتصاد و مهندسی پیشرفت و مهندسی صنایع در محل مجتمع امام خمینی(ره) برگزار شد. در این نشست، اساتید دو دانشکده نقطه نظرات خود را در خصوص مسائل اقتصادی بیان نموده و پیشنهاداتی در راستای ارتقای فرآیند تصمیم گیری و سیاست گذاری ارائه نمودند. از جمله پیشنهاداتی که مورد استقبال وزیر محترم قرار گرفت ایجاد یک نهاد( انیستیتو) برای شبکه سازی نخبگان و فعالیت در حوزه اقتصاد مجازی و همین طور شکل گیری یک پارک علم و فناوری مشترک بین ایران و چین به میزبانی دانشگاه علم و صنعت بود. در همین راستا پیشنهادات کاربردی دیگری هم ارائه گردید که مورد استقبال وزیر محترم امور اقتصادی و دارائی و هیات همراه قرار گرفت و وزیر محترم اظهار امیدواری کردند با اجرایی شدن این پیشنهادات زمینه انتقال دانش و تجربه فی مابین دانشگاه علم و صنعت و وزارت اقتصاد گسترده تر شده و به فرآیندی مستمر تبدیل شود.

دفعات مشاهده: 1227 بار   |   دفعات چاپ: 164 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر